Genel

Android 11 alacak olan Xiaomi modelleri

Mobil Bu haberimizde Android 11 alacak olan Xiaomi modellerini sizler ile paylaşıyoruz. İlerleyen zamanlarda bu telefonlara yenileri de …

Mobil

Bu haberimizde Android 11 alacak olan Xiaomi modellerini sizler ile paylaşıyoruz. İlerleyen zamanlarda bu telefonlara yenileri de eklenecektir.

Abone ol

Herkesin bildiği gibi Google, 8 Eylül gününde merakla beklenen Android 11 güncellemesini yayınladı. Artık top akıllı telefon üreticilerinde ve her kullanıcı telefonuna bu güncellemenin gelip gelmeyeceği veya ne zaman geleceği konusunu fazlasıyla merak ediyor. Biz de Android 11 güncellemesini ilk alacak olan Xiaomi modellerini sizler için bir araya getirdik. Bu listenin zaman geçtikçe değişebileceğini ve genişleme ihtimali olduğunu da şimdide ifade etmiş olalım. Yani listede telefonunuz yoksa üzülmeyin, ilerleyen zamanlarda Xiaomi cihazınız çok eski değilse zaten bu güncellemeyi sizlere de sunacaktır. Her üretici gibi Çin merkezli teknoloji devi de güncellemeyi ilk olarak tepe modellerine sunmayı düşümüyor. İsterseniz sözü daha fazla uzatmayalım ve listeye bir göz atalım!

Xiaomi Mi 10

Xiaomi Mi 10 Pro

Xiaomi Mi 10 Ultra

7000 mAh pile sahip M51 Türkiye’de! İşte Galaxy M51 Türkiye fiyatı!

Siz hazırsınız peki PC’niz yeni nesil için hazır mı? Oyun Canavarı – 25

Huawei gövde gösterisi yaptı! Şimdi diğerleri düşünsün!

Fiyatı ucuz olunca Xiaomi Poco X3 NFC yok sattı!

Yorumla